Vilkår og betingelser

Ved tilmelding til konkurrencen, giver du hermed samtidig samtykke til at blive tilmeldt Roomtales' nyhedsbrev, hvor du løbende vil modtage e-mails.

Du giver ligeledes samtykke til, at Roomtalers må registrere de oplysninger, som du angiver ved tilmeldingen. Vi bruger udelukkede oplysninger til at udsendelse af nyhedsbreve samt at kontakte dig, hvis du skulle være en af de heldige vindere.

Du kan til enhver tid afmelde dig fra vores nyhedsbrevs-liste. Ved afmelding sletter vi alle oplysninger vi har på dig i forbindelse med tilmeldingen. Afmelding kan ske via linket, som vi har placeret nederst i nyhedsbrevene. 

Roomtales følger loven om behandling af personoplysninger, og du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Roomtales har registreret. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige alene og dennes befuldmægtigede har adgang. 

I forbindelse med konkurrencen, trækkes der tilfældigt lod blandt de tilfældige, hvor der findes en vinder hver 250 tilmeldte til nyhedsbrevet. Der udloves to speciallavede puder, i valgfrit stof og farve, som gives gratis (inkl. forsendelse) til kunden ved køb af en sengegavl.