Hej, vi er så glade for du vil vide lidt mere om os

Lad os starte med at lære hinanden lidt bedre at kende.
 Vi hedder Natascha og Mathias, og vi er ansigterne bag Roomtales.
Kort fortalt så er vi et ungt par fra Aarhus, og vores drøm er at leve af at lave skræddersyede sengegavle til dig og dine venner. 

Vores eventyr begyndte for en del år siden, hvor Natascha - som netop var blevet nyuddannet designer - fik lyst til at lave sin helt egen sengegavl. Der var mange venner og familiemedlemmer, som var helt tosset med den, så hun endte hurtigt med at producere en håndfuld mere.

Ideen til en lillebitte virksomhed begyndte så småt at spire, men et længere udlandseventyr satte en midlertidig stopper for den idé. Da hun vendte tilbage til velkendte breddegrader mødte hun Mathias, og efter noget tid begyndte vi så at lege med ideen om en sengegavlsforretning. Spoler vi tiden et år frem, så er den idé nu blevet til Roomtales, og vores lille eventyr er så småt begyndt.

Det hele startede med at folk gerne ville have en unik sengegavl, der passede ind i indretningen derhjemme. Og der er vel ikke en bedre person til at indrette dit hjem end dig selv? Det er stadig det centrale hos Roomtales. Det er dig som er designeren, og så er vi produktionsapperatet. Det lyder da ikke helt dårligt vel?
 
Vi er en lille virksomhed, som lever af at producere jeres drømme, så bliv endelig ved med at være så kreative, så vi sammen kan lave en masse flotte sengegavle.
Tak for jer!