Bestil stofprøver

Har du svært ved helt at beslutte dig for, hvilket stof samt hvilken farve du gerne vil have din næste sengegalv i? Så har vi en nem og GRATIS løsning til dig. Det er muligt at bestille op til 3 stofprøver hjem til dig - selvfølgelig 100% gratis. Så hvad venter du på?

Udfyld venligst formularen nedenunder, og så sender vi stofprøverne til din postkasse uden beregning. Alle stofprøverne kan ses under formularen.


Vasket Bomuld 

Vores vasket bomuld består selvfølgelig af 100% naturlig bomuld. Den er blevet vasket, så den får et råt og unikt look.

Stoffet er OEKO-TEX certificeret. 

Indhold: 100% bomuld 

vasket bomuld i kold beige (tåge)   vasket bomuld i dueblå (damp)   vasket bomuld i gammelrosa (sorbet)   vasket bomuld i lysebrun (ørken)

vasket bomuld i mørkegrøn (soldat)   vasket bomuld i gråbrun (kamel)

 

Bouclé 

Bouclé er virkelig hot for tiden! Stoffet er retro på bedst tænkelig måde, og for tiden ser vi det blive brugt på flere af de kendte designklassikere. 

Indhold: 45% bomuld, 15% uld, 13% akryl, 19% viskose, 8% nylon 

bouclé i hvid (kokos)   Bouclé i cremefarvet (popcorn)   bouclé i kold beige (havskum)   bouclé i lysebrun (drømmekage)

 bouclé i taupe (bark)

Fløjl

Det rillede ikoniske stof fra 70'erne, som har fået et velfortjent comeback. Strukturen formår at bidrage med en masse karakter og sjæl. 

Stoffet er OEKO-TEX certificeret. 

Indhold: 9% uld, 8% viskose, 36% akryl, 47% polyester   

fløjl i cremehvid (kalk)   fløjl i beige (bølgepap)   fløjl i koksgrå (jern)   fløjl i gylden sennep (mursten)

fløjl i rødbrun (rust)   fløjl i flaskegrøn (rullegræs)   fløjl i blågrøn (glas)   

 

Grov Struktur

Dette grovvævet møbelstof, som fås i fantastiske farver, er virkelig noget for sig selv. Det er klart en af de mest spændende stoffer, som vi tilbyder. 

Indhold: 57% akryl, 37% polyester, 6% viskose

grov struktureret stof i sandfarve (svane)   grov struktureret stof i varm grå (gråspurv)   grov struktureret stof i rosa (flamingo)   grov struktureret stof i rosa (papegøje)

grov struktureret stof i lyseblå (due)   grov struktureret stof i mosegrøn (undulat)   grov struktureret stof i karrygul (kanariefugl)

 

Hør

Vores hør består af 100% naturlighed. Du får et gennemført 'naturligt' look, hvor kvaliteten virkelig er i top, med hvor stoffet ikke krøller grundet blandingen med bomuld. 

Indhold: 63% bomuld, 37% hør 

hør i sandfarve (klit)   hør i beige (strand)   hør i gråbeige (sten)   hør i lyserød (dahlia)

hør i støvet rosa (rose)   hør i mosegrøn (skov)   hør i dueblå (vand)   hør i mørkegrå (bjerg)

 

Kunstlæder 

Hvis du er fan af udseendet af læder, men foretrækker en 'vegansk' udgave, hvor koen går rundt på marken, så skal du vælge det her stof, som virkelig ligner den ægte vare. 

Indhold: 65% PU, 10% bomuld, 25% polyester

kunstlæder i kold beige (bailey)   kunstlæder i taupe (nougat)   kunstlæder i cognac   kunstlæder i mørkebrun (chokolade)

kunstlæder i sort (lakrids)

 

Læder

Vores læder kommer fra Italien og fritgående kvæg. Læderet er semi-anillin, hvilket betyder det har fået overfladebehandling, som gør det mere modstandsdygtigt, imens det stadig bevarer det naturlige look. 

Læderet er Blue Angel certificeret. 

Indhold: 100% ægte læder

 italiensk læder i beige (latte)   italiensk læder i gråbeige (cappuccino)   italiensk læder i taupe (kakao)   italiensk læder i cognac (cortado)

italiensk læder i mørkebrun (americano)   italiensk læder i sort (espresso)

 

Polyester

Et særdeles populært og slidstærkt møbelstof, hvor alle kan være med. Stoffet fås i nogle stilsikre farver. Det er på alle måder det sikre valg!

Stoffet er OEKO-TEX certificeret. 

Indhold: 100% polyester 

polyester i sandfarve (sandkage)   polyester i gammelrosa (candyfloss)   polyester i mørk rosa (rouge)   polyester i mint (tandpasta)

polyester i mørkeblå (musling)   polyester i sennepsgul   polyester i mellemgrå (brosten)   polyester i antracit sort (blæk)

 

Uld

Vores miljøvenlige uld er lavet af 70% genanvendt uld, som fås i nogle skønne naturlige farver, som understøtter hele historien. Uld er og forbliver bare et lækkert stof. 

Indhold: 70% genbrugsuld, 25% polyamid, 5% blandede fibrer 

 genbrugsuld i sandfarve (strand)   genbrugsuld i koksgrå (klippe)   genbrugsuld i flaskegrøn (mos)   genbrugsuld i lyseblå (himmel)

 

 genbrugsuld i blågrøn (regn)   Genbrugsuld i marineblå (hav)   genbrugsuld i lysegrå (cement)   genbrugsuld i sort (skygge)

 

Velour

Vores velour består af 100% bomuld, som er helt igennem fantastisk blød, og så fås den i de skønneste farver. 

Indhold: 100% bomuld

 velour i lys taupe (granit)   velour i gammelrosa (rosenkvarts)   velour i mørk rosa (rubin)   velour i gylden gul (rav)

velour i støvet grøn (jade)   velour i mørkegrøn (smaragd)   velour i midnatsblå (safir)   velour i mørkegrå (onyx)