Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Roomtales
Tage-Hansens Gade 11, 3. mf.
8000 Aarhus C
CVR nr.: 40942815
Telefon: 22666407
Email: info@roomtales.dk


2. Priser

Hos Roomtales tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


3. Betaling

Roomtales modtager betaling med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, PayPal og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


4. Levering

Hos Roomtales gør vi alt, hvad vi kan for at du får dit produkt hurtigst muligt. Da størstedelen af vores produkter er specialfremstillet til lige præcis dine ønsker og behov, samt vi kun er to personer som står for produktionen, så gør det at leveringstiden er derefter. Med andre ord så tager det lidt længere tid, end hvis varen blot skulle tages ned fra hylden. Af den årsag kan du forvente op til 5 ugers leveringstid. Nogle gange går det meget hurtigere og andre gange ikke. Vi har som nævnt kun fire hænder at gøre godt med, men vi bestræber os altid på at levere så hurtigt som muligt.

Når du handler hos Roomtales har du mulighed for at vælge mellem to forskellige leveringsmuligheder. Enten kan du vælge at få varen sendt til døren, ellers har du mulighed for at afhente varen selv på vores adresse i Aarhus. 

Vælger du den første mulighed, bliver varen fragtet til din hoveddør/kantsten af en af vores leverandører, når der er tale om store forsendelser. Fragtfirmaet varierer afhængig af model og størrelse, men der er tale om enten GLS eller Brink Transport. 

Mindre pakker leveres til din dør eller til en pakkeshop i nærheden af din bopæl.

Ordren sendes så vidt muligt samlet. Du vil få en notifikation, når varen er afsendt fra vores produktionslokaler/lager.

Vi sender til hele Danmark (kun brofaste øer). Vi leverer hverken til udlandet, Færøerne eller Grønland. 

Prisen for mindre forsendelser er på 39 kr., hvor større forsendelser koster 199 kr. i fragt. 

Se evt. mere under Levering og afhentning


5. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Roomtales vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Roomtales
Tage-Hansens Gade 11, 3. mf.
8000 Aarhus C

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


6. Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


7. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop (hvilket ikke er gældende for langt de fleste af vores produkter - læs mere under næste afsnit).

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@roomtales.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde en returseddel og sende varen til:

Roomtales
Tage-Hansens Gade 11, 3. mf.
8000 Aarhus C

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


8. Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg (hvilket er gældende for langt de fleste af vores produkter, da produkterne produceres på bestilling ud fra forbrugerens individuelle specifikationer og dermed ikke er standardvarer).

- Varer, hvor emballagen er brudt.


9. Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


10. Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


11. Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


12. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på roomtales.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mailadresse
- Oplysninger om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Roomtales. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


13. Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk