Rettigheder og copyright

Hjemmesiden er ejet og drevet af:

Roomtales
Tage-Hansens Gade 11, 3. mf.
8000 Aarhus C
CVR nr.: 40942815
Telefon: 22666407
E-mail: roomtalesmobeldesign@gmail.com


Al tekst på Roomtales.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Det er ikke tilladt at låne, kopiere hele eller dele af en tekst uden forudgående skriftlig tilladelse. Vælger du at citere hjemmesiden, hvilket er tilladt, skal du huske at linke til siden, hvilket er et lovmæssigt krav i henhold til god citatskik. Overtrædelser af ophavsretten vil være i brud med loven. 


Ophavsretten på Roomtales.dk dækker ligeledes over samtlige billeder brugt på hjemmesiden (herunder vores logo). Alle billeder benyttet på siden er enten taget af os selv, eller har vi købt de nødvendige rettigheder. Du må ikke kopiere eller gemme et billede fra Roomtales’ hjemmeside og benytte det på din egen side samt tredjemands. Du må heller ikke tage et billede og ændre på det. Det ændrer ikke ved, at vi stadig har ophavsretten over billedet.


Vi har ligeledes ophavsretten over videoer, lydfiler og anden media. Undtagelsen er hvis en eller flere af de nævnte media er uploadet til en offentlig tilgængelig tjeneste - eksempelvis YouTube og bliver gjort tilgængelig for alle. I sådan et tilfælde har du følgende rettigheder i henhold til ophavsretsloven:


- Du har ret til at benytte videoen ifølge YouTubes indlejrings-værktøj på dit eget eller tredjemands hjemmeside

- Du har ikke rettigheder til at downloade videoen og lagre den lokalt eller på nogen måde distribuere den videre udover YouTubes førnævnte indlejrings værktøj

- Du må heller ikke ændre på videofilen, medmindre vi har oplyst om andet


Alt ovenstående er i henhold til Ophavsretsloven §1, som foreskriver at man har ophavsret til et værk, man frembringer. Det er gældende både, om man skilter med sin ophavsret eller ej.


Vi ønsker ikke, at vores tekster eller andet media kopieres eller bruges af andre i et kommercielt øjemed. Vi beder dig om venligst at respektere vores ret i henhold ophavsretten.